Odhalenie brutálnej vraždy taxikára: Zabili ho stredoškoláci!

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 11:06 • 2 min
Odhalenie brutálnej vraždy taxikára: Zabili ho stredoškoláci!

BRATISLAVA - Významný posun v prípade vraždy liptovského taxikára Ivana Vojtka (+ 47)! Podľa policajného obvinenia ho dobodali stredoškoláci Alexander Majdiš (18), Andrej Párička (18) a Ondrej Devečka (19) z Liptovského Mikuláša.

slovakia

left justify in out

Prokurátor s nimi v stredu 4. júna uzavrel dohodu o vine a treste. Tá oficiálne potvrdzuje, že stredoškoláci sa k brutálnej vražde priznali a to takmer po pol roku, uviedol denník PLUS JEDEN DEŇ. "Dozorujúci prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry v predmetnej trestnej veci uzatvoril s obvinenými dohodu o vine a treste. Podrobnosti nebudeme konkretizovať, kým nebude predložený návrh na schválenie dohody o vine a treste na Špecializovaný trestný súd, ktorý o návrhu rozhodne," informovala hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová. Spis prokuratúra teraz predloží súdu s návrhom na schválenie. Ak súd dohodu schváli, vydá na verejnom zasadnutí rozsudok, proti ktorému nebude možné podať odvolanie. Ak dohodu neschváli, vytýči termín hlavného pojednávania. Dráma sa odohrala v noci na nedeľu 14. decembra v Dúbravskej doline Nízkych Tatier.

 

Traja stredoškoláci tam podľa obvinenia bodali taxikára do tváre, krku a brucha, pripomenul denník na siedmej strane v článku s názvom "Priznali sa k vražde taxikára".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies