Od dnes môžu turisti využívať letnú zľavovú kartu Tatry Card

NETKY.SK • 8 Jún 2013, 13:30 • 2 min
Od dnes môžu turisti využívať letnú zľavovú kartu Tatry Card

POPRAD – Letnú turistickú sezónu vo Vysokých Tatrách slávnostne otvoria až na budúci víkend, už teraz však môžu návštevníci regiónu využívať letnú zľavovú kartu Tatry Card.

slovakia

left justify in out

„Projekt bol spustený 1. júna. Momentálne máme zapojených okolo 100 ubytovacích zariadení a ďalší sa stále hlásia. Tohto roku máme 55 akceptačných miest a výška zľavy je až do 50 %,“ uviedla výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Vysoké Tatry Lenka Maťašovská. Vlani vystavili vo Vysokých Tatrách počas letnej sezóny 18 183 kariet. V tomto roku chcú vo Vysokých Tatrách dosiahnuť hranicu 20 000 vydaných kariet. Vo Vysokých Tatrách veria, že tohtoročná letná turistická sezóna bude lepšia ako vlani. „Veríme, že príde viac jednodňových i viacdňových návštevníkov. Keďže letná sezóna je závislá od počasia, naším želaním je, aby bolo viac slnečných dní a aby návštevníci, ktorí k nám prídu, odchádzali spokojní, s úsmevom a aby sa k nám opäť vrátili aj o rok,“ dodala Maťašovská. 

K spokojnosti návštevníkov by mala prispieť aj zľavová Tatry Card. Aj počas nadchádzajúcej letnej sezóny budú môcť držitelia Tatry Card bezplatne cestovať po celých Vysokých Tatrách na Tatranskej elektrickej železnici, Ozubnicovej železnici a na trati Poprad-Tatry - Studený Potok – Tatranská Lomnica. Tatry Card bude v tomto prípade slúžiť ako cestovný lístok. Personalizovanú Tatry Card získa návštevník bezplatne v rámci pobytového balíka pri ubytovaní sa minimálne na dve noci priamo v jednom z partnerských ubytovacích zariadení v Regióne Vysoké Tatry. Tatry Card je platná počas celého pobytu v Regióne Vysoké Tatry, od príchodu do ubytovacieho zariadenia až do dňa odchodu. Letná Tatry Card platí až do 31. októbra. Výhodnejšie zľavy získa návštevník pri dlhšom pobyte vo Vysokých Tatrách, nad päť nocí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies