Obyvateľ indického mesta chcel prepašovať takmer päťdesiatku pytónov

NETKY.SK • 2 August 2023, 09:15 • 2 min
Obyvateľ indického mesta chcel prepašovať takmer päťdesiatku pytónov

Naí Dillí-Cestovanie s nečistými úmyslami sa nevypláca

slovakia

left justify in out

Na dovolenky si ľudia väčšinou nosia batožinu, v ktorej majú všetko, čo potrebujú na relaxačný pobyt. Okrem základnej výbavy, ako je kozmetika, je to aj oblečenie a potreby, ktoré v čase nepriaznivého počasia spríjemnia deň. Často si so sebou berú aj zvieracích miláčikov. Robia im spoločnosť a pripomínajú domov. Nie všetci cestujúci sa však správajú podľa zaužívaných pravidiel. Aj istý obyvateľ Indie chcel previezť neobvyklý "živý náklad". Ten však neutajil.

 

Letiskové úrady v meste Tiručirappalli v štáte Tamilnádu na juhu Indie zadržali muža, ktorý sa pokúšal prepašovať z Malajzie do krajiny 47 pytónov. V utorok 1.augusta 2023 o tom informovali indické a malajzijské médiá, na ktoré sa odvolala tlačová agentúra DPA.

Muž z Čennai, hlavného mesta najjužnejšieho indického štátu Tamilnádu, mal pri prílete z malajzijskej metropoly Kuala Lumpur v batožine aj dve jašterice. Zastavili ho colní úradníci, ktorí mali voči mužovi podozrenie.

 

Pytóny, nejedovaté hady škrtiče, boli natlačené v škatuliach s dierami. Úradníci plazy zhabali a vrátia ich do Malajzie. Nie je jasné, aké úmysly mal muž s pašovanými živočíchmi. Denník Malay Mail napísal, že pašeráci divokých zvierat sa často pokúšajú doviezť exotické plazy z juhovýchodnej Ázie do Indie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Zlatica Gregorová
TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies