GAMING Dwayne Johnson si zahrá vo filme z herného sveta

NETKY.SK • 30 Január 2022, 13:00 • 2 min
GAMING Dwayne Johnson si zahrá vo filme z herného sveta

Známy herec Dwayne Johnson ohlásil pôsobenie na novom filme zo sveta hier. Podľa jeho slov sa hráči majú na čo tešiť.

slovakia

left justify in out

Dwayne Johnson, prezývaný aj The Rock, mieri na filmové plátna. To nie je žiadnou novinkou, keďže má za sebou už viacero známych filmov, no tentoraz ide o tematiku z herného sveta. Informoval o tom v Men’s Journal počas rozhovoru na nový film Black Adam, ktorý je súčasťou DC Universe.

 

Počas rozhovoru, odpovedal na otázku o filmovej adaptácii hernej postavy: „Nemôžem vám povedať, ktorú hru konkrétne spracúvame, ale tento rok sa dočkáte oznámenia. Na filmové plátno prenesieme jednu z najväčších a najhustejších hier – je to hra, ktorú som hral roky. Naozaj sa teším, keď sa o tom dozvedia fanúšikovia po celom svete. Samozrejme ju spracovávame spoločne s našimi hernými kamarátmi – skrátka urobíme naozaj skvelý film,“

 

Pre herca to nebude žiadna premiéra, pretože už dávnejšie pôsobil v niektorých filmoch inšpirovaných tematikou hier. Jeho premiérou bola filmová adaptácia DOOM (2005). K ďalšiemu filmovému prepojeniu z hernej tematiky patrí film zo známej arkádovej hry Rampage z roku 1986. V rovnvomennom filme z roku 2018 bol Dwayne Johnson hlavným protagonistom.

 

Aké sú očakávania hráčov?

Aká hra by to mohla byť? Hráči sputili pátraciu akciu a ukázali svoju kreatívnu stránku. Napríklad tým, že prispôsobili tvár známeho herca k viacerým herným trailerom a videám. Tu je menšia ukážka:

 

 

 

 

Čo by ste povedali na pokračovanie Mortal Kombat? Len nedávno bolo ohlásené pokračovanie, kde by The Rock využil svoje vypracované telo počas boja so zaujímavo prepracovaných fatalities (finálnych úderov). Záujem prejavil Ed Boon, programátor a režisér hernej série Mortal Kombat:

 

 

K ďalším návrhom patria: Gears of War alebo DOOM filmový reboot? Tieto herné série spadajú pod Microsoft/Xbox. Spoločnosť Microsoft len nedávno avizovala akvizíciu hernej spoločnosti Activision Blizzard. Presunie sa spoločnosť Microsoft s hernou komunitou Xbox k filmovému spracovaniu svojich herných titulov?

 

Viac k téme: GAMING Spoločnosť Microsoft súhlasila s akvizíciou Activision Blizzard za $68.7 miliárd

 

Všetky spomenuté návrhy sú zatiaľ len špekulácie, no možno jeden z nich môže byť pravdivý.

 

Možno vás zaujme: GAMING Nový lunárny rok je tu! Digitálne oslavy a herné zľavy



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies