Obrovská tragédia v bratislavskom Auparku: Chlapec (†12) zomrel po páde zo strechy

NETKY.SK • 21 Január 2016, 18:56 • 2 min
Obrovská tragédia v bratislavskom Auparku: Chlapec (†12) zomrel po páde zo strechy

BRATISLAVA - V Bratislave došlo k obrovskému nešťastiu! Pri nákupnom centre našli ležať mŕtve telo chlapca.

slovakia

left justify in out

Podľa TV Joj chlapec podľahol zraneniam po páde zo strechy Auparku.

 

Polícia začala vyšetrovať smrť 12-ročného chlapca, ktorý mal zomrieť po páde zo strechy nákupného centra na Einsteinovej ulici v Bratislave. Informuje o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Chlapcovo nehybné telo našli dnes po 14.30 h. v blízkosti kruhového objazdu za nákupným centrom. Záchranári sa snažili chlapca oživiť, ale nepodarilo sa im to.

 

"Podľa doterajších informácií mal chlapec podľahnúť zraneniam, ktoré mali nastať následkom pádu zo strechy obchodného centra. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uviedla Mihalíková. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

 

Podľa informácií portálu Pluska.sk chlapec sa volal Patrik. V nákupnom centre sa mal nachádzať spolu s kamarátmi. Podľa informácií portálu chlapec skočil z parkovacieho domu. Prístup na miesto bol údajne bezproblémový. Strecha nákupného centra je vo výške približne 7-poschodového domu. V čase nešťastia sa tam údajne nachádzala aj partia detí. Patrik skočil priamo pred ich očami. Pre jedného z partie si neskôr prišiel otec a odniesol ho preč z miesta. 

 

Na miesto prišlo množstvo policajtov a tak isto aj Patrikovi rodičia. Matka na mieste skolabovala. Pomocnú ruku jej v tej chvíli podali organizácia Modrí anjeli, ktorí v krízových prípadoch poskytujú najmä psychologickú pomoc. Po tragédii zostala na streche len školská taška.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies