Obrana vyhlásila súťaž na stráženie vojenských objektov za takmer 3 milióny

NETKY.SK • 23 September 2013, 13:05 • 2 min
Obrana vyhlásila súťaž na stráženie vojenských objektov za takmer 3 milióny

BRATISLAVA - Ministerstvo obrany vyhlásilo verejnú súťaž na zabezpečenie fyzickej ochrany dvanástich svojich objektov. Rámcovú dohodu plánujú uzavrieť na štyri roky.

slovakia

left justify in out

Podľa oznamu vo Vestníku verejného obstarávania je predpokladaná hodnota tejto zákazky na 48 mesiacov 2,79 milióna eur bez DPH. Víťaz súťaže bude strážiť sklad neupotrebiteľnej techniky Bratislava-Vajnory, ktorý sa nachádza pri starom letisku vo Vajnoroch, Muničný sklad Trnovo, objekt kasární a letiska Mokraď, Šrobárové kasárne Košice, Skladový areál Rudňany, Vojenský výcvikový priestor Záľubica vo vojenskom obvode Javorina, garážový dvor vojenského výcvikového priestoru Kežmarok - Záľubica, poľný muničný sklad Záborské, sklad výzbroje Moldava nad Bodvou, muničný sklad Trnava pri Laborci a Kasárne J. Švermu Brezno.

Kritériom na vyhodnotenie ponúk bude najnižšia ponúknutá cena, v súťaži využijú elektronickú aukciu. Lehotu na predkladanie ponúk stanovili do 8. novembra do 9:00, obálky s ponukami otvoria 11: novembra o 10:00. V ozname vo vestníku sú aj podrobné podmienky účasti v súťaži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies