Obludné: Matka svojmu novonarodenému dieťaťu podávala drogy, aby ututlala jeho závislosť pred verejnosťou

NETKY.SK • 25 Júl 2017, 09:31 • 2 min
Obludné: Matka svojmu novonarodenému dieťaťu podávala drogy, aby ututlala jeho závislosť pred verejnosťou

UTAH – Američanka, ktorá sa nevedela vzdať heroínu ani počas tehotenstva v pôrodnici podávala svojej novonarodenej dcérke heroín, aby pred personálom nemocnice ututlala jej závislosť a zmiernila abstinenčné príznaky.

slovakia

left justify in out

Aj napriek tomu, že rodičovský pár Lecey Dawn Christenson a Colby Glen Wilde sú už dlhodobo závislý na heroíne, doposiaľ sa im úspešne darilo vyhnúť sa pozornosti polície ako aj sociálnych pracovníčok, keďže majú ďalšie tri deti, o ktoré sa nestarajú.

 

Polícia potvrdila, že pár si nechal predpisovať silné lieky ako Suboxone alebo metadón, aby ich mohol aplikovať na ďasná malej dcéry s cieľom zmierniť jej abstinenčné príznaky. Keďže 26-ročná Lacey sa počas svojho tehotenstva nebola schopná vzdať heroínu ani iných liekov, jej dcéra sa narodila závislá.

 

Pozornosť polície upriamil na seba Colby, ktorý bol zadržaný pri krádeži v jednom z miestnych obchodov. Následne sa rozhodla vykonať domovú prehliadku, pri ktorej sa našli drogy, lieky a príslušenstvo na ich užívanie. Všetky deti im ihneď odobrali a dali otestovať na prítomnosť omamných látok.

 

Výsledky testov pri všetkých deťoch sa zhodovali, boli pozitívne. Novorodenec bol dokonca pozitívny na heroín a morfín. Obidvoch rodičov polícia zatkla. Pred súdom budú čeliť zo zneužívania detí, držby heroínu a metamfetamínu, pričom je Wilde obvinený aj z krádeže a vedenia motorového vozidla pod vplyvom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies