Obdivuhodný výkon: Ind chcel prepašovať 12 zlatých tehličiek vo svojom zadku!

NETKY.SK • 15 Február 2017, 15:29 • 2 min
Obdivuhodný výkon: Ind chcel prepašovať 12 zlatých tehličiek vo svojom zadku!

NAÍ DILLÍ – Muža z Indie zadržali kvôli podozreniu, že pašuje zlato. Colník si totiž všimol, že chodí veľmi podozrivo po tom, ako vystúpil z lietadla v indickom meste Hyderabad.

slovakia

left justify in out

Ochranka na letisku mu prehľadala tašku a našla v nej osem zlatých tehličiek o hmotnosti 800 gramov, ktoré ukryl v LED svetlách.

 

Avšak colníci sa so svojím nálezom neuspokojili a rozhodli sa, že muža zröntgenujú. Našli v ňom ďalších 12 zlatých tehličiek, ktoré do seba vložil predtým, ako nastúpil na štyri a pol hodinový let zo Singapuru do Hyderabadu.

 

Celkovo mal muž pri sebe dve kilá zlata v hodnote 82-tisíc eur.

 

Muž priletel na letisko Rajiva Gándhiho v nedeľu okolo jednej hodiny ráno.

 

img

 

Zlato v Indii má oveľa väčšiu hodnotu ako napríklad v Singapure alebo v Dubaji, a preto je pre pašerákov veľmi atraktívnou komoditou.

 

„Pašerák, ktorý preváža kusy zlata vo svojom análnom otvore je expert, pretože nie každý sa dokáže pohybovať so zlatom napchatým v zadnej časti tela,“ povedal jeden z colníkov, ktorý muža prehľadával.

 

Pašerák, ktorého britský denník Daily Express menuje len ako Sajilal, povedal, že pašerák mlže najviac previezť vo svojom „vnútri“ 800 gramov zlata. „Trénujeme prevážanie zlata, snažíme sa chodiť a sedieť normálne, aby si nás nikto nevšimol. Nesmiete ani piť a ani jesť. Máme niekoľko cvičení, ktoré nám pomáhajú niesť zlato. Maximum, ktoré dokáže človek uniesť vo svojej zadnej Časti je 800 gramov zlata, rozlámaného na kusy,“ povedal Sajilal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies