O Zlatý puk 2010/11 zabojujú Demitra, Marián Hossa, Chára a Meszároš

NETKY.SK • 4 August 2011, 09:17 • 2 min
O Zlatý puk 2010/11 zabojujú Demitra, Marián Hossa, Chára a Meszároš

O Zlatý puk 2010/11 zabojujú Demitra, Marián Hossa, Chára a Meszároš

slovakia

left justify in out

img

Už po štrnásty raz sa slovenská športová verejnosť dozvie v sobotu večer o 19.00 meno najlepšieho hokejistu v tradičnej ankete Zlatý puk. Jeho držiteľa slávnostne vyhlásia druhýkrát za sebou v hoteli Bonbón na brehu petržalského jazera Veľký Draždiak a spolu s ním aj víťazov ďalších kategórií - najlepší brankár, obranca, útočník, hokejista do 20 rokov, najlepšia hokejistka, tréner, rozhodca a all star extraligy.
      Doterajších trinásť ročníkov malo v hlavnej kategórii len šiestich víťazov - Marián Hossa (4-krát), Peter Bondra, Miroslav Šatan (3-krát), Pavol Demitra, Ľubomír Višňovský, Zdeno Chára.
      Šancu obhájiť svoje vlaňajšie prvenstvá majú Marián Hossa (najlepší hokejista), Jaroslav Halák (brankár), Zdeno Chára (obranca), Zuzana Tomčíková (najlepšia hokejistka), Richard Pánik (hokejista do 20 rokov), Peter Ország (rozhodca). V hlavnej kategórii sa o prvenstvo pobijú dvaja útočníci a traja obrancovia - spomínaný Marián Hossa, Pavol Demitra, Zdeno Chára, Andrej Meszároš a Ľubomír Višňovský.  
      Súčasťou večera bude aj uvednie ďalších osobností do Siene slávy slovenského hokeja, pod poradovým číslom 24., 25. a 26.

      Nominácie v ankete Zlatý puk 2011 (podľa abecedného poradia)
      najlepší hokejista v sezóne 2010/11:
      Pavol Demitra, Marián Hossa, Zdeno Chára, Andrej Meszároš, Ľubomír Višňovský

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies