O vstup do FC Nitra prejavil záujem podnikateľ Csörgö

NETKY.SK • 2 September 2013, 12:32 • 2 min
O vstup do FC Nitra prejavil záujem podnikateľ Csörgö

NITRA - O vstup do corgoňligového futbalového klubu FC Nitra má záujem podnikateľ György Csörgö. Pod Zoborom hľadajú investora, ktorý by zabezpečil fungovanie klubu najvyššej slovenskej súťaže. Csörgö chcel v minulosti vstúpiť do MTK Budapešť, neskôr sa pokúsil pre Gabčíkovo zabezpečiť z Moravian III. ligu, ktorú napokon získal Púchov.

slovakia

left justify in out

"Jasno o ďalšom fungovaní nitrianskeho futbalu chceme mať čím skôr. Bývalí majitelia ponúkali klub za euro a ja som rád, že sme konečne našli partnera, ktorý má záujem prevziať zodpovednosť za nitriansky futbal,“ uviedol na webe nitra.sme.sk viceprimátor Nitry Štefan Štefek, ktorý je v trojčlennom predstavenstve FC. Na bližšie informácie však bol strohý. 

V momentálne poslednom tíme tabuľky Corgoň ligy hľadajú nástupcu odvolaného trénera Ladislava Šimča. Mužstvo dočasne vedie Igor Demo spoločne s Jozefom Pavlíkom. Kandidátmi na uvoľnený post sú údajne Michal Hipp a Anton Jánoš. "Prioritou je stabilizácia klubu aj celkových pomerov, s Hippom sme sa stretli, múdrejší budeme v najbližších dňoch,“ uviedol pre nitra.sme.sk Štefek. "Pôsobenie v Nitre si viem predstaviť, zatiaľ ale nechcem predbiehať,“ zvolil opatrnejší slovník pre rovnaký zdroj aj Hipp.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies