Nurmagomedov chce zápas sd nezdolaným Mayweatherom, vraj by bol atraktívnejší ako s Mcgregorom

NETKY.SK • 27 November 2018, 14:50 • 2 min
Nurmagomedov chce zápas sd nezdolaným Mayweatherom, vraj by bol atraktívnejší ako s Mcgregorom

Moskva - Ruský MMA zápasník a úradujúci šampión UFC v ľahkej váhe Rus Chabib Nurmagomedov v pondelok vyhlásil, že jeho potenciálny súboj s nezdolaným boxerom Floydom Mayweatherom by priniesol viac atraktivity a zaujímavosti ako jeho októbrový zápas s Conorom McGregorom.

slovakia

left justify in out

"Nás súboj bude omnoho zaujímavejší. Dvaja neporazení bojovníci a možnosť zistiť, ktorý z nich padne alebo urobí krok späť," povedal Nurmagomedov na tlačovej konferencii v Moskve, kde spustil aj predaj svojej autobiografie.

 

Prezident UFC Dana White však upozornil, že v prípade, ak by sa naozaj stretli, tak by to mohlo byť len podľa pravidiel zmiešaných bojových umení a nie boxu, ako tomu bolo v prípade McGregora.

 

Tridsaťročný Dagestanec spoločne s árskym bojovníkom majú momentálne zákaz činnosti od Nevadskej atletickej komisie (NSAC) za ich pozápasové incidenty na UFC 229 v Las Vegas. NSAC uskutoční oficiálne disciplinárne vypočutie 10. decembra, kým budú môcť znovu bojovať.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies