Nu Spirit Club bude 18. decembra hostiť Slnko Spirit párty

NETKY.SK • 25 November 2015, 12:06 • 2 min
Nu Spirit Club bude 18. decembra hostiť Slnko Spirit párty

BRATISLAVA - Bratislavský Nu Spirit Club bude 18. decembra hostiť Slnko Spirit párty. V rámci druhého ročníka podujatia vystúpia Korben Dallas, Longital, Katarzia, Archívny Chlapec, Hviezda a Tu v Dome. Párty organizuje vydavateľstvo Slnko Records, ktoré založili Dano Salontay a Shina z formácie Longital.

slovakia

left justify in out

Počas večera vystúpia aj dídžeji, k dispozícii bude tiež stánok s hudobnými nosičmi a ďalším tovarom. "Prvé dve výročné stretnutia boli len muzikantské a mali sme z nich veľkú radosť. Na prvom vznikla skupina Zlokot a na druhom skupina Dobropić. Tak sme si povedali, že by naši najvernejší poslucháči nemali prísť o takéto historické míľniky slovenskej muziky, mali by byť pri tom. A od toho bol už len krok k nášmu minifestivalu, ktorého prvý ročník v 2014 sa tak krásne vydaril," uviedol Salontay. "Myslím, že túto akciu dlžíme našim kapelám, ale hlavne ľuďom, ktorí nás celé tie roky podporujú," dodala Shina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies