Nouri zostane trénerom Werderu Brémy do konca sezóny

NETKY.SK • 2 Október 2016, 15:37 • 2 min
Nouri zostane trénerom Werderu Brémy do konca sezóny

BRÉMY - Alexander Nouri bude minimálne do konca tejto sezóny trénerom futbalistov nemeckého bundesligového Werderu Brémy.

slovakia

left justify in out

V nedeľu o tom rozhodlo vedenie klubu z prístavného mesta. Tridsaťsedemročný Nouri dosiaľ bol dočasným koučom po odvolaní Viktora Skripnika. Werder Brémy pod taktovkou Nouriho získal štyri body v troch stretnutiach.

"Rozhodli sme sa, že si zaslúži šancu pokračovať v práci, ktorú začal," uviedol športový riaditeľ Werderu Frank Baumann. Mouri pred A-tímom Werderu viedol v Brémach rezervné mužstvo - najprv ako asistent a neskôr v pozícii hlavného trénera.

Bývalý ukrajinský reprezentačný obranca Skripnik hrával za Brémy v rokoch 1996 - 2004. Potom plynule prešiel do trénerských služieb Werderu spočiatku pri mládežníckych výberoch a napokon sa v októbri 2014 stal hlavným koučom prvého tímu. Zmluvu mal do roku 2018.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies