Nočná havária sa obišla bez zranení

NETKY.SK • 3 Jún 2017, 13:08 • 2 min
Nočná havária sa obišla bez zranení

BRATISLAVA – Bez zranení sa obišla nočná havária v obci Réca v seneckom okrese. Škody však nevznikli len na aute, ale aj na plynovej prípojke rodinného domu, do ktorej auto narazilo.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, dnes krátko po 03:15 privolali policajnú hliadku k dopravnej nehode v obci Réca. Vodič osobného auta Volkswagen Passat sa totiž pravdepodobne plne nevenoval riadeniu a prešiel do protismeru.

 

Narazil do plotu rodinného domu a poškodil plynovú prípojku, z ktorej začal unikať plyn. Plyn odborne zastavili privolaní pracovníci Slovenského plynárenského priemyslu (SPP). Vodič auta sa na mieste nehody nenachádzal, preto sa prípadom zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci, dodal Szeiff s tým, že pri nehode sa nikto nezranil. Celkovú škodu vyčíslili na 3 500 eur.

Na mieste zasahovali podľa informácii z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave aj seneckí hasiči. Hasiči vyslali k požiaru auta, ktoré narazilo do plynovej prípojky rodinného domu na Hlavnej ulici v Réci päť príslušníkov s dvomi kusmi hasičskej techniky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies