Nitrania po dovolenkách aj s Dušanom Milom, no zatiaľ bez Stümpela

NETKY.SK • 21 Júl 2013, 11:51 • 2 min
Nitrania po dovolenkách aj s Dušanom Milom, no zatiaľ bez Stümpela

NITRA - Zmenami neprejde len káder HK Nitra, ale aj zimný štadión

slovakia

left justify in out

Hokejisti slovenského extraligového klubu HK Nitra sa stretnú po dovolenkách v pondelok 22. júla. Na ľad by mali vykorčuľovať na konci budúceho týždňa.

V štádiu riešenia ostáva angažovanie dvojice skúsených hráčov, obrancu Dušana Mila a útočníka Jozefa Stümpela. Štyridsaťročný obranca a majster sveta z Göteborgu 2002 začne prípravu pod Zoborom. 

"Dušan Milo sa od pondelka zapojí do prípravy. Do konca týždňa buď k dohode s ním príde, alebo nepríde," uviedol na serveri hokejportal.net generálny manažér Ján Plandora, ktorý sa vyjadril aj k angažovaniu Jozefa Stümpela: "Čo sa týka dohody s Jozefom Stümpelom, ten je teraz v USA. Vrátiť by sa mal 6.augusta a budeme s ním hovoriť o ďalšej spolupráci. Okrem pozície hráča sme mu ponúkli aj miesto v mládežníckom hokeji, kde by bol nositeľom určitej zmeny do budúcnosti. Verím, že sa dohodneme."

V Nitre ponúkli novú zmluvu aj skúsenému útočníkovi Tomášovi Chrenkovi, ktorý ju zatiaľ nepodpísal. Pod Zoborom stále hľadajú aj nového brankára, keďže Marek Laco sa po polročnom pôsobení v Nitre vrátil späť do Žiliny. "Dohoda s novým brankárom je na spadnutie, verím tomu, že rozpracovaný príchod nového gólmana dotiahneme do zdarného konca čo najskôr," dodal Ján Plandora.

Zmenami neprejde len káder HK Nitra, ale aj zimný štadión. Zmení sa jednotlivé rozloženie sektorov v počte miest na státie a na sedenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies