Nina Arianda si zahrá v seriáli Hannibal

NETKY.SK • 22 Január 2015, 09:01 • 2 min
Nina Arianda si zahrá v seriáli Hannibal

LOS ANGELES - Americká herečka Nina Arianda sa objaví v tretej sezóne seriálu Hannibal (2013). Informoval o tom portál TV Line.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná rodáčka z New Yorku stvárni Molly, manželku špeciálneho agenta Willa Grahama, ktorého hrá Hugh Dancy. Ten si spoluprácu s držiteľkou ceny Tony vyskúšal už v divadelnej hre Venuša v kožuchu.

 

Molly sa po prvý raz ukáže v ôsmej epizóde, ktorá by mala odštartovať druhú polovicu tretej sezóny. V nej sa tvorcovia plánujú s príbehom posunúť o niekoľko rokov dopredu, aby mohli ukázať zmeny vo Willovom osobnom živote. Molly, ktorá je matkou 12-ročného syna Waltera, bude manželovi pomáhať vyrovnať sa s temnou a traumatickou minulosťou. Keď ho však FBI znovu požiada o spoluprácu, sama partnera prosí, aby sa im pokúsil pomôcť zachrániť ľudské životy, i keď si uvedomuje riziká, ktoré to so sebou nesie. 

 

Štart tretej sezóny Hannibala posunuli nedávno predstavitelia televízie NBC na leto. Minulý mesiac oznámili, že rolu sadistického boháča Masona Vergera v nej po Michaelovi Pittovi prevezme Joe Anderson. Viac priestoru by mala dostať záhadná psychiatrička Bedelia du Maurier v podaní Gillian Anderson, ktorá sa z predstaviteľky vedľajšej postavy posunula medzi hlavné herecké obsadenie. To doplnia aj Angličan Richard Armitage a Japonka Tao Okamoto. Armitage sa predstaví ako sériový vrah Francis Dolarhyde, známy tiež pod prezývkou Zúbková víla. Postavu z knihy Červený drak (1981) Thomasa Harrisa v rovnomennej adaptácii z roku 2002 stvárnil Ralph Fiennes a predtým si ju v snímke Lovec ľudí (1986) zahral Tom Noonan. Okamoto, známa ako Mariko Yashida z komiksovky Wolverine (2013), zas stvárni tajomnú Lady Murasaki. 

 

Hannibal Lecter v podaní Madsa Mikkelsena bude v tretej sérii po krvavom finále druhej sezóny spolu s Bedeliou na úteku. I keď nebolo jasné, či Will Graham, Alana Bloom (Caroline Dhavernas) a Jack Crawford (Laurence Fishburne) záver série prežili, tvorcovia už potvrdili, že v nových častiach bude okrem spomínaného Dancyho účinkovať aj Laurence Fishburne. 

Informácie pochádzajú z webstránky tvline.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies