Niekdajší kouč Slovenska bude trénovať maďarský tím, ktorý vstupuje do Tipsport ligy

NETKY.SK • 18 Jún 2018, 16:03 • 2 min
Niekdajší kouč Slovenska bude trénovať maďarský tím, ktorý vstupuje do Tipsport ligy

MIŠKOVEC - Kanaďan Glen Hanlon bude v sezóne 2018/2019 viesť tím DVTK Jegesmedvék Miškovec v hokejovej Tipsport lige. Nováčik súťaže so slovenským základom podpísal s niekdajším trénerom reprezentácie SR zmluvu na jeden rok s opciou aj na ďalšiu sezónu.

slovakia

left justify in out

"Veľmi sa mi páči vízia a projekt, ktorý mi predstavil manažment klubu. Ponuku som prijal najmä pre to, že tím mieri do Tipsport ligy a v meste pre to zavládlo nadšenie," povedal Hanlon pre oficiálnu stránku DVTK.

Šesťdesiatjedenročný kanadský odborník viedol slovenskú reprezentáciu v rokoch 2010 a 2011. "Slovenskú súťaž poznám, pretože som žil a pracoval na Slovensku dva roky. Nový prístup a smerovanie, ktoré nastolil Richard Lintner je zatiaľ veľmi úspešné. Ide o jednu z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich líg v Európe s množstvom príležitostí," uviedol niekdajší dlhoročný brankár a neskôr i tréner v zámorskej NHL.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies