Niall Horan poprel správy o rozpade One Direction

NETKY.SK • 25 August 2015, 10:42 • 2 min
Niall Horan poprel správy o rozpade One Direction

LOS ANGELES - Niall Horan, člen britsko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction, poprel nedávne správy o rozpade formácie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný interpret prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter uviedol, že formácia, ktorá je v súčasnosti na On the Road Again Tour, si plánuje dať na budúci rok "zaslúženú prestávku". "Takže, už bolo dosť klebiet. Nerozpadáme sa, ale na budúci rok si dáme zaslúženú prestávku. Nemusíte sa báť, chceme toho dosiahnuť ešte veľa. Nemôžem sa dočkať, keď budete počuť našu novú hudbu a teším sa tiež na koncerty. Počas turné ponúkneme ešte nejaké nové skladby," napísal Horan.

 

 

Britský denník The Sun priniesol v pondelok správy, podľa ktorých by sa členovia skupiny mali od marca budúceho roka sústrediť na sólové projekty. Predtým by však fanúšikom a fanúšičkám mali ponúknuť piaty album, ktorého názov ani dátum vydania zatiaľ nie sú známe. "Chalani sú spolu už päť rokov, čo je pre hocijaký boyband neuveriteľná doba. Plným právom si zaslúžia minimálne ročnú prestávku, aby sa mohli venovať vlastným projektom. Panujú medzi nimi dobré vzťahy a všetci sa na tomto rozhodnutí zhodli na sto percent," uviedol nemenovaný zdroj pre The Sun. Hovorca skupiny Simon Jones sa k správam o rozpade formácie odmietol vyjadriť a označil ich za špekulácie.


Formáciu One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, ktorý však skupinu v marci opustil. Pätica sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali viac ako sto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, piatich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies