NHL: Tomáš Kopecký sa už čoskoro vráti na ľad

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 15:02 • 2 min
NHL: Tomáš Kopecký sa už čoskoro vráti na ľad

SUNRISE - Hokejový útočník Tomáš Kopecký z tímu Florida Panthers by sa síce už v najbližších dňoch mohol objaviť na ľade počas tréningov svojho mužstva, no s veľkou pravdepodobnosťou už v tejto sezóne nezasiahne do diania v zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Kouč "panterov" Peter Horachek pre oficiálny web profiligy prezradil, že okrem Kopeckého by sa do tréningového procesu mohol vrátiť aj Jonathan Huberdeau. Vzhľadom na skutočnosť, že Panthers už nemajú šancu na postup do play-off a do konca základnej časti ich čaká len päť stretnutí, obaja spomenutí hokejisti si asi v tomto ročníku viac nezahrajú.

 

Tomáš Kopecký utrpel otras mozgu v zápase skupinovej fázy olympijského turnaja v Soči medzi Slovenskom a Slovinskom (1:3). Slovenského centra trafil lakťom do hlavy Sabahudin Kovačevič, vzápätí ho ešte priľahol a korčuľou zasiahol Aleš Kranjc. Kopecký len s veľkými problémami a trocha dezorientovaný odkorčuľoval na striedačku a po chvíli odišiel do šatne. "Vôbec si na ten zákrok nepamätám. Ani to, ako som sa dostal na striedačku," uviedol nedávno Tomáš Kopecký. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies