NHL: Tatar čaká na telefonát z Detroitu

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 12:46 • 2 min
NHL: Tatar čaká na telefonát z Detroitu

HARICHOVCE - Hokejovému útočníkovi Tomášovi Tatarovi sa končí v posledný júnový deň kontrakt s Detroitom Red Wings. Obe strany majú záujem o predĺžení spolupráce, ale zatiaľ neprišlo k žiadnej dohode. "Mal som teraz v piatok volať s generálnym manažérom alebo agentom. Zatiaľ sa neozývajú, takže čakám na telefonát," priznal vo víkendovom rozhovore pre svoj oficiálny web Tomáš Tatar.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný krídelník má od uplynulej sezóny 2013/2014 stabilné miesto v zostave Red Wings. V nedávno skončenom ročníku odohral 73 stretnutí základnej časti, v ktorých strelil devätnásť gólov a pridal 20 asistencií. V play-off v piatich súbojoch nebodoval. Na majstrovstvách sveta v Minsku strelil štyri góly a pridal rovnaký počet asistencií, na ZOH 2014 v Soči bola jeho bilancia 1+1. 

Posledný víkend bol pre Tatara športovým. V sobotu nastúpil v Harichovciach vo futbalovej exhibícii, v nedeľu zasa hral na charitatívnej akcii florbal. V súčasnosti sa už pripravuje aj na novú sezónu. "Začal som trénovať len pred dvoma týždňami, pomaly sa do toho dostávam. Tento týždeň sa už cítim trošku lepšie. Je predo mnou ešte ďalších šesť týždňov," doplnil na svojom webe Tatar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies