NHL: Tatar a Hossa asistovali, Detroit zvíťazil, Capitals ukončili sériu prehier

NETKY.SK • 8 November 2014, 07:08 • 2 min
NHL: Tatar a Hossa asistovali, Detroit zvíťazil, Capitals ukončili sériu prehier

NEW YORK - Dvaja slovenskí hokejisti sa bodovo presadili v piatich zápasoch zámorskej NHL, ktoré sa hrali v noci na sobotu.

slovakia

left justify in out

Tomáš Tatar a Marián Hossa si pripísali zhodne asistenciu, kým však Tatarov bod pomohol Detroitu k víťazstvu 4:2 nad New Jersey, Hossova gólová prihrávka nezabránila prehre Chicaga s Washingtonom (2:3). Domáci Blackhawks viedli 2:0, no Capitals v závere druhej tretiny tromi gólmi v priebehu necelých piatich minút otočili skóre a ukončili sériu piatich prehier.
      

V ďalšom stretnutí Carolina so slovenským zadákom Andrejom Sekerom zdolala na domácom ľade Columbus 3:2 až po predĺžení. Víťazný gól dal v 65. minúte Elias Lindholm. Marko Daňo sa ako zdravý náhradník nezmestil do zostavy Blue Jackets. Dvaja slovenskí obrancovia sa predstavili v Buffale, kde si Edmonton s Martinom Marinčinom poradil so Sabres 3:2. Za domácich odohral 17 a pol minúty Andrej Meszároš.
      
Výsledky NHL:
Buffalo - Edmonton 2:3

Carolina - Columbus 3:2 pp

Detroit - New Jersey 4:2 /TATAR za domácich 0+1/

 

 

Chicago - Washington 2:3 /HOSSA za domácich 0+1/

 

 

Anaheim - Arizona 2:3 pp a sn



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies