NHL: Souray pre zranené zápästie vynechá celú sezónu

NETKY.SK • 18 Január 2014, 15:14 • 2 min
NHL: Souray pre zranené zápästie vynechá celú sezónu

ANAHEIM - Sheldon Souray sa podrobil ďalšej operácii problematického zápästia.

slovakia

left justify in out

Hokejový obranca Sheldon Souray napokon nezasiahne v drese Anaheimu do žiadneho stretnutia v sezóne 2013/2014. V piatok sa podrobil operácii zápästia, po ktorej ho čaká ďalšia pauza. Tridsaťsedemročný obranca sa zranil ešte 17. júla počas predsezónnej prípravy na suchu, prvú operáciu absolvoval 25. júla v Los Angeles. Keďže nenastal žiadny progres, v piatok prišiel na rad ďalší operačný zákrok.

"Pre Sheldona je to náročná situácia a aj pre klub je to veľká strata. Dlhší čas cítil bolesť. Operácia je najlepším riešením, mala by ho zbaviť bolesti a vrátiť mu plnú funkčnosť zápästia. Jeho dlhodobé zdravie je oveľa dôležitejšie, preto sme súhlasili s operáciou," vyjadril sa na klubovom webe generálny manažér Ducks Bob Murray. 

V minulom lockoutovom ročníku strelil Souray sedem gólov a pridal desať asistencií. V Anaheime má ešte zmluvu aj na budúcu sezónu, v ktorej by mal zarobiť 3,667 milióna dolárov. Souray odohral v NHL za Anaheim, New Jersey, Montreal, Edmonton a Dallas celkovo 758 stretnutí, v ktorých strelil 109 gólov a pridal 191 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies