NHL: Slovákom sa v kempoch nedarí, aj Černák začne sezónu na farme

NETKY.SK • 27 September 2017, 09:10 • 2 min
NHL: Slovákom sa v kempoch nedarí, aj Černák začne sezónu na farme

Tampa Bay - Slovenský hokejový obranca Erik Černák začne sezónu v nižšej zámorskej súťaži American Hockey League (AHL). Po sérii prípravných stretnutí ho vedenie klubu NHL Tampa Bay Lightning poslalo do svojho farmárskeho mužstva Syracuse Crunch.

slovakia

left justify in out

"Blesky" urobili niekoľko škrtov vo svojom kádri, okrem Černáka skončilo v predsezónnom kempe ďalších 11 hráčov, z toho 10 putuje na farmu do Syracuse. Po redukcii zostalo v kádri Lightning 30 hráčov, pričom každý tím NHL môže sezónu odštartovať s maximálne 23-člennou súpiskou. V prvom mužstve zostáva Černákov krajan Peter Budaj, ktorý by mal ako brankárska dvojka "kryť chrbát" Rusovi Andrejovi Vasilevskému.

 

Dvadsaťročný Černák, ktorý prišiel v minulej sezóne do organizácie Lightning v rámci výmeny Budaja za Bena Bishopa, odohral v príprave za Tampu dva zápasy bez bodového zisku. Informáciu priniesol web sportsforecaster.com.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies