NHL: Sekera si pomaly zvykol na iný štýl Západnej konferencie

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 14:52 • 2 min
NHL: Sekera si pomaly zvykol na iný štýl Západnej konferencie

LOS ANGELES - Hokejový obranca Andrej Sekera si musel po prestupe z Caroliny do Los Angeles zvykať na množstvo nových vecí. Dvadsaťosemročný zadák sa prispôsoboval novému prostrediu i štýlu hry. Doteraz hrával len za mužstvá z Východnej konferencie, teraz je prvýkrát na Západe.

slovakia

left justify in out

"Tímy sú v tejto konferencii silnejšie, hrajú odlišný hokej. Západná konferencia je viac fyzickejšia. Vždy však musíte hrať tvrdo bez ohľadu na to, kde pôsobíte," uviedol pre Orange County Register Sekera.

 

Rodák z Bojníc si len postupne zvykal na nový štýl hry, keďže nepatrí medzi robustných zadákov, chvíľu mu to trvalo. V súčasnosti sa však už prispôsobil a našiel aj defenzívneho partnera v podobe Braydena McNabba. Kým v prvých piatich zápasoch nebodoval a mal jednu mínusku, v posledných troch už dvakrát asistoval a pripísal si dve plusky. "Potrebujete spoznať vlastnosti partnera, aké má zvyky, čo rád robí na ľade a ako číta hru. Snažíme sa vzájomne komunikovať a nezavadzať si na ľade. Je to všetko o komunikácii," doplnil pre OC Register Sekera.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies