NHL: Roy chce získať do Colorada búrliváka Radulova

NETKY.SK • 31 Máj 2015, 13:32 • 2 min
NHL: Roy chce získať do Colorada búrliváka Radulova

DENVER - Tréner hokejistov Colorada Avalanche Patrick Roy chce presvedčiť Alexandra Radulova na návrat do NHL.

slovakia

left justify in out

Ruský útočník býva často nevypočítateľný, jeho pôsobenie v Nashville sa napriek nesmiernemu talentu neskončilo práve úspešne. Agent Jurij Nikolajev však už dostal ponuku od Avalanche a rozbehli sa rokovania o zmluve, ktorá by mohla platiť od sezóny 2016/2017. Colorado rešpektuje, že Radulov má v CSKA zmluvu ešte na budúcu sezónu. V lete 2016 by ho však chcelo získať do svojho kádra.
Roy v minulosti viedol Radulova v juniorskom tíme Québec Remparts a Rusa veľmi dobré pozná. Útočník dosiahol v QMJHL vtedy 152 bodov a po sezóne snov dotiahol Remparts k Memorial Cupu. V Kontinentálnej hokejovej lige je hviezdou prvej veľkosti.


Radulov sa však zatiaľ do zámoria z CSKA nechystá odísť. "Mám ešte kontrakt na jeden rok. Poviem to priamo. Celá moja myseľ sa upriamuje na CSKA," odpovedal nedávno na otázku o prípadnom odchode do NHL Radulov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies