NHL: Pánik by mal debutovať v zostave Blackhawks po boku Hossu a Toewsa

NETKY.SK • 5 Január 2016, 10:18 • 2 min
NHL: Pánik by mal debutovať v zostave Blackhawks po boku Hossu a Toewsa

CHICAGO - Slovenský hokejista Richard Pánik by mal debutovať v zostave Chicaga Blackhawks v noci na stredu, keď úradujúci šampión NHL nastúpi na ľade Pittsburghu. Podľa TSN by sa 24-ročný krídelník mal predstaviť v prvom elitnom útoku "jastrabov" po boku kapitána Jonathana Toewsa a krajana Mariána Hossu.

slovakia

left justify in out

Obhajca titulu získal Pánika z Toronta, keď za neho obetoval iného útočníka Jeremyho Morina. Maple Leafs v tejto sezóne nedali slovenskému reprezentantovi šancu v NHL a z tréningového kempu ho poslali na farmu Toronto Marlies, kde v nižšej súťaži AHL odohral 33 duelov s bilanciou 9 gólov a 16 asistencií.

 

Podľa trénera Joela Quennevilla by Pánik mohol pomôcť tímu na ľavom krídle, problémovom poste, ktorý zostal oslabený po odchodoch Patricka Sharpa, Brandona Saada a Krisa Versteega. Kouč už na tejto pozícii skúšal v prvom útoku fínskeho mladíka Teuva Teräväinena, letnú posilu z Dallasu Ryana Garbutta, upadujúceho Bryana Bickella či Slováka Marka Daňa, ktorý momentálne hrá na farme v Rockforde. Ani jeden z nich sa na danom poste neosvedčil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies