NHL nebude v Soči rokovať o Pjongčangu

NETKY.SK • 18 Február 2014, 11:48 • 2 min
NHL nebude v Soči rokovať o Pjongčangu

SOČI - Komisár NHL Gary Bettman nemieni počas zimných olympijských hier v Soči rokovať o účasti hráčov severoamerickej súťaže o štyri roky v juhokórejskom Pjongčangu.

slovakia

left justify in out

Uviedol to na spoločnej tlačovej konferencii s výkonným riaditeľom hráčskej asociácie Donaldom Fehrom a prezidentom Medzinárodnej federácie ľadového hokeja Reném Faselom. Hokejová NHL sa pre ZOH prerušuje pravidelne od Nagana 1998. Mužský hokejový turnaj patrí k najsledovanejším súťažiam v programe zimného športového sviatku.

"Nediskutovali sme o tom a tu v Soči to ani nemáme v pláne. Užívame si turnaj. Zachytil som v uplynulých týždňoch viacero komentárov, ale sú to stále tie isté názory, aké počúvam uplynulých osem rokov," povedal Bettman. 

Komisárov zástupca Bill Daly na začiatku ZOH v Soči vyhlásil, že rozhodnutie o Pjongčangu padne do šiestich mesiacov. "Nepredpokladám, že to bude trvať tak dlho a otvoríme rokovania s hráčskou úniou. Diskusia sa už začala, preto očakávam rýchle rozhodnutie, možno padne do pol roka," povedal Daly pre informačný systém ZOH. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies