NHL: Las Vegas možno staví v rozširovacom drafte na kvantum brankárov

NETKY.SK • 28 Február 2017, 13:50 • 2 min
NHL: Las Vegas možno staví v rozširovacom drafte na kvantum brankárov

LAS VEGAS - Poriadnu kuriozitu môže priniesť júnový rozširovací draft v súvislosti so vstupom Las Vegas Golden Knights do zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Jeden zo skautov tohto klubu David Conte totiž pre MSG Radio prezradil, že v novom tíme profiligy uvažujú o tom, že si od ostatných družstiev vyberú až sedem či osem brankárov. Ako je známe, nováčik súťaže si 21. júna 2017 bude môcť od každého ďalšieho účastníka NHL vybrať jedného hráča.

 

Konkurencia pred týmto draftom môže označiť 7 útočníkov, 3 obrancov a jedného brankára, tí zostanú chránení pred zmenou klubu. Inou možnosťou je označenie jedného brankára a 8 korčuliarov bez ohľadu na pozíciu. 

 

Golden Knights tak získajú až 30 hráčov, no na súpiske ich môžu mať len 23. V Las Vegas preto zvažujú, že zostávajúce miesta obsadia brankármi, a to im ponúkne šancu na trhu s hráčmi získať ďalších kvalitných hokejistov či výbery v drafte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies