NHL: Krug a Smith uzavreli s Bruins nové ročné zmluvy

NETKY.SK • 29 September 2014, 17:30 • 2 min
NHL: Krug a Smith uzavreli s Bruins nové ročné zmluvy

BOSTON - Hokejový obranca Torey Krug a útočník Reilly Smith podpísali s vedením klubu NHL Boston Bruins nové ročné zmluvy v hodnote 1,4 milióna dolárov. Informoval o tom portál kanadskej televízie TSN.

slovakia

left justify in out

"Medvedi" dlho nevedeli nájsť spoločnú reč s dvojicou neobmedzených voľných hráčov, ktorí majú za sebou prelomové sezóny v zámorskej profilige. Napokon obaja zľavili zo svojich platových požiadaviek, aby sa klub mohol vmestiť pod platový strop bez toho, že by musel generálny manažér Peter Chiarelli pristúpiť k výmene niektorého z hráčov. Podľa TSN bude Krug v nadchádzajúcom ročníku poberať základný plat 900-tisíc dolárov, ďalších 500-tisíc dostane ako podpisový bonus.
     

Dvadsaťtriročný Krug bol v minulej sezóne spolu so slovenským kapitánom Zdenom Chárom najproduktívnejším obrancom Bruins, keď obaja zhodne nazbierali 40 bodov. S 14 gólmi bol po Chárovi druhým najlepším strelcom spomedzi bekov. Jeho vrstovník Smith, ktorý prišiel do Bostonu v roku 2013 z Dallasu v rámci výmeny za Tylera Seguina, si v uplynulom ročníku našiel pevné miesto v útoku s Patriceom Bergeronom a Bradom Marchandom. V 82 zápasoch základnej časti strelil 20 gólov a pridal 31 asistencií, s 51 bodmi mu v tímovej produktivite patrilo piate miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies