NHL: Hossa asistoval, Chicago má postupový mečbal

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 07:45 • 2 min
NHL: Hossa asistoval, Chicago má postupový mečbal

CHICAGO - Hokejisti Chicaga využili v semifinálovej sérii Západnej konferencie s Minnesotou aj tretíkrát výhodu domáceho prostredia a po nedeľňajšej výhre 2:1 vedú 3:2 na zápasy.

slovakia

left justify in out

Marián Hossa sa podieľal na úspechu jednou asistenciou, keď prihrával na víťazný gól Jonathana Toewsa. Celkovo odohral v stretnutí takmer 18 minút a prezentoval sa troma strelami. Michal Handzuš odkorčuľoval ešte o minútu viac a bránku Wild priamo ohrozil raz. Chicago bude môcť o postupe do konferenčného finále rozhodnúť v utorok, Minnesota však doma v tohtoročnom play-off ešte nezakopla.

Hokejistom New York Rangers sa vo Východnej konferencii podarilo vyrovnať sériu s Pittsburghom na 3:3. Jazdci prehrávali už 1:3 na zápasy, ale posledné dva duely zvládli, v nedeľu uspeli 3:1. Veľkú zásluhu na úspechu majú Martin St. Louis, ktorý sa presadil raz gólovo, a najmä brankár Henrik Lundqvist, ktorý predviedol 36 úspešných zákrokov. Rozhodnutie o postupujúcom tíme do konferenčného finále padne v utorok v Pittsburghu. 

Výsledky nedeľňajších stretnutí 2. kola play-off zámorskej hokejovej NHL (hrá sa na štyri víťazstvá): 


VÝCHODNÁ KONFERENCIA 
New York Rangers - Pittsburgh 3:1 (2:1, 1:0, 0:0) - stav série: 3:3 
Góly: 4. St. Louis (Stepan, Stralman), 7. Hagelin, 36. Brassard (Pouliot, Klein) - 17. B. Sutter (Niskanen, Määttä) 

ZÁPADNÁ KONFERENCIA 
Chicago - Minnesota 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) - stav série: 3:2 
Góly: 30. Bickell (P. Kane, Sharp), 45. Toews (MARIÁN HOSSA, Sharp) - 17. Haula (Spurgeon) 
Marián Hossa odohral 17:54 min, dosiahol 1 kanadský bod za asistenciu, mal 3 strely, Michal Handzuš (obaja Chicago) odohral 19:03 min, mal 1 strelu

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies