NHL: Góly Pánika a Gáboríka, Halák vychytal prvý shutout v sezóne

NETKY.SK • 9 November 2014, 10:13 • 2 min
NHL: Góly Pánika a Gáboríka, Halák vychytal prvý shutout v sezóne

NEW YORK - Slovenský hokejista Richard Pánik prispel jedným gólom k víťazstvu Toronta nad New Yorkom Rangers 5:4. Pánik, ktorý 61 sekúnd pred koncom prvej tretiny zvýšil na 3:1 pre "javorové listy", sa presadil strelecky v druhom zápase za sebou, celkovo po tretí raz v sezóne.

slovakia

left justify in out

Skóroval aj Marián Gáborík, ktorý otvoril gólový účet stretnutia Los Angeles - Vancouver (5:1). Gáborík zaznamenal svoj prvý presný zásah v sezóne, v závere prvej tretiny si pripísal aj asistenciu na góle Anžeho Kopitara.
      

New York Islanders vyhrali na ľade Arizony 1:0. Veľkú zásluhu mal na tom brankár Jaroslav Halák, ktorý zlikvidoval všetkých 19 striel domácich hráčov a pripísal si na svoje konto prvé čisté konto v sezóne.

      

NHL - výsledky:
Florida - Calgary 6:4, Buffalo - Pittsburgh 1:6, Columbus - Tampa Bay 4:7, Montreal - Minnesota 4:1, Ottawa - Winnipeg 1:2 pp a sn, Philadelphia - Colorado 4:3, Toronto - New York Rangers 5:4 (Richard Pánik za domácich 1+0), Arizona - New York Islanders 0:1, Dallas - San Jose 3:5, St. Louis - Nashville 1:2, Washington - Carolina 4:3 po predĺžení, Los Angeles - Vancouver 5:1



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies