NFL: Aj repríza Super Bowlu pre Denver

NETKY.SK • 9 September 2016, 08:51 • 2 min
NFL: Aj repríza Super Bowlu pre Denver

DENVER - Hráči tímu amerického futbalu Denver Broncos zvládli štvrtkový otvárací zápas novej sezóny NFL, keď v repríze tohtoročného Super Bowlu zdolali pred svojimi divákmi Carolina Panthers tesne 21:20.

slovakia

left justify in out

Už bez skúseného rozohrávača Peytona Manninga, ktorý ukončil kariéru, stavili obhajcovia titulu na obranu, ktorá dokázala eliminovať hviezdneho quarterbacka hostí Cama Newtona. Najužitočnejšieho hráča uplynulého ročníka domáca defenzíva trikrát zložila. Jeho náprotivok, Manningov nástupca Trevor Siemian, zaznamenal prihrávky na dva touchdowny, dvakrát prišiel o loptu. "Máme sakramentsky dobrý tím. Odolný tím. Dnes ste to mohli vidieť," vyhlásil Siemian.

 

Panthers neboli ďaleko k víťazstvu, štyri sekundy pred koncom riadneho hracieho času ich kicker Graham Gano nepremenil 50-yardový pokus o field goal.

Výsledok - štvrtok:
Denver - Carolina 21:20


mj



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies