Neznámy muž vzal mladíkovi bundu a fyzicky ho napadol

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 12:08 • 2 min
Neznámy muž vzal mladíkovi bundu a fyzicky ho napadol

BREZNO - Polícia objasňuje priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, ktorý sa stal 13. februára okolo 4.45 h v Brezne v blízkosti disco klubu na Nábreží dukelských hrdinov.

slovakia

left justify in out

Priestupku sa dopustil doposiaľ neznámy muž, ktorý si pod zámienkou vyskúšania obliekol bundu iného 19-ročného muža. Keď si bundu pýtal naspäť, tak ho neznámy muž bezdôvodne fyzicky napadol a následne ušiel.

 

"Mužovi spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie a škodu spôsobenú krádežou vo výške 40 eur," informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová s tým, že po mužovi polícia pátra.

 

Polícia má podľa jej slov k dispozícii kamerové záznamy, na ktorých je podozrivý muž zachytený v spoločnosti ďalšieho muža. "Podozrivý je vo veku okolo 25 rokov, je vysoký približne 180 cm, má krátke tmavé vlasy. Pohyboval sa v spoločnosti rovnako starého muža, ktorý je nižšej postavy, má dlhšie vlasy, po bokoch vystrihané. Žiadame občanov, ak mužov na záberoch spoznali, aby akékoľvek informácie o ich totožnosti oznámili na telefónnom čísle 158," dodala Petrovičová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies