Nezhoda v rodine: Bývalý republikánsky starosta Yorku lobuje za Trumpa, jeho dcéra podporila Clintonovú

NETKY.SK • 7 Október 2016, 13:25 • 2 min
Nezhoda v rodine: Bývalý republikánsky starosta Yorku lobuje za Trumpa, jeho dcéra podporila Clintonovú

LOS ANGELES - Dcéra bývalého republikánskeho starostu Yorku Rudyho Giulianiho podporila prezidentskú kandidatúru demokratky Hillary Clintonovej. Samotný Giuliani sa pritom výrazne angažuje v podpore republikánskeho prezidentského nominanta Donalda Trumpa.

slovakia

left justify in out

Caroline Giulianiová zverejnila na svojom facebookovom účte logo kampane Hillary Clintonovej a titulnú fotografiu s jej volebným sloganom, informovala dnes agentúra AP. "Zbožňujem Hillary... Už dlhý čas sme tu nemali kandidáta, ktorý by bol tak spôsobilý (na zastávanie prezidentského úradu)," povedala Giulianiová pre americké noviny Politico. Súčasne uistila, že otec nemá problém s jej politickými preferenciami a plne rešpektuje jej názory.


Giuliani bol starostom New Yorku osem rokov od roku 1994, takže musel riešiť aj situáciu po teroristických útokoch z 11. septembra 2001. Donalda Trumpa podľa vlastných slov považuje za svojho priateľa.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies