Neymar začal po zranení trénovať so spoluhráčmi

NETKY.SK • 14 August 2014, 11:20 • 2 min
Neymar začal po zranení trénovať so spoluhráčmi

BARCELONA - Brazílsky futbalista Neymar sa po zranení opäť zapojil do tréningového procesu v jeho španielskom klube FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra AP, 22-ročný útočník v stredu prvýkrát trénoval so spoluhráčmi, od lekárov však zatiaľ ešte nedostal povolenie na štart v zápase.
      

Brazílsky driblér sa zranil vo víťaznom štvrťfinálovom dueli MS s Kolumbiou (2:1). V 87. minúte na neho zozadu naskočil obranca Juan Camilo Zuniga a trafil ho nešetrne kolenom do dolnej časti chrbta, čím mu spôsobil zlomeninu tretieho bedrového stavca. Pre Neymara sa domáci šampionát predčasne skončil a zdrvení "kanárici" po dvoch vysokých prehrách s Nemeckom (1:7) a Holandskom (0:3) obsadili na MS 4. miesto.
      

Neymar už pred týždňom úspešne prešiel lekárskou prehliadkou v Barcelone a mohol začať individuálne trénovať. O jeho nasadení do zápasu rozhodnú kluboví lekári podľa vývoja zdravotného stavu. "Barca" v otváracom stretnutí novej sezóny La Ligy hostí 24. augusta na Nou Campe Elche.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies