New Orleans si vyžiadal Lewisa a draft, do Washingtonu putujú Ariz a Okafor

NETKY.SK • 21 Jún 2012, 07:31 • 2 min
New Orleans si vyžiadal Lewisa a draft, do Washingtonu putujú Ariz a Okafor

New Orleans si vyžiadal Lewisa a draft, do Washingtonu putujú Ariz a Okafor - Ostatné športy Basketbalový klub zámorskej NBA New Orleans Hornets si vyžiadal z konkurenčného tímu Washington Wizards krídelníka Rasharda Lewisa a výber v 2. kole tohtoročného

slovakia

left justify in out

img

Basketbalový klub zámorskej NBA New Orleans Hornets si vyžiadal z konkurenčného tímu Washington Wizards krídelníka Rasharda Lewisa a výber v 2. kole tohtoročného draftu výmenou za krídelníka Trevora Ariza a pivota Emeka Okafora. Vo štvrtok o tom informovala NBA.
      Lewis aj vďaka zdravotným problémom s kolenom odohral v minulej sezóne len 28 stretnutí, v ktorých mal priemer 7,8 bodu na zápas a 3,9 doskokov. Dvojnásobný účastník All-star duelov má doteraz vo svojej kariére priemer 16,1 bodu na zápas a 5,6 doskokov.
      V priebehu dvoch ročníkov odohral Ariza celkovo 116 duelov za "sršne" z New Orleans, pričom v osobnej štatistike má priemer 10.9 bodu na zápas a 5,4 doskoku. Okafor obliekal dres Hornets v troch sezónach, v ktorých zaznamenal v priemere 10,3 bodu na zápas a 9,1 doskočených lôpt.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies