Nevinný pád skomplikoval Cibulkovej život, zranenie jej spôsobilo škrt cez rozpočet

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 13:02 • 2 min
Nevinný pád skomplikoval Cibulkovej život, zranenie jej spôsobilo škrt cez rozpočet

Bratislava - Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa nepredstaví na turnaji WTA v nemeckom Stuttgarte. Nevinne vyzerajúcemu pádu na minulotýždňovom tréningu najskôr Dominika nevenovala žiadnu pozornosť. Zranené zápästie svetovej štvorky si napokon vyžiada dlhšiu hernú prestávku.

slovakia

left justify in out

Cibulková sa zranila 19. apríla na tréningu pred barážovým stretnutím o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie proti Holandsku. Slovenky bez nej prehrali 2:3.

 

Cibulková mala niekoľko dní ruku v dlahe, na pondelkovej návšteve u špecialistu jej už ju dali dole. Zotavovanie zo zranenia však trvalo dlhšie, ako sa predpokladalo. Lekár preto neodporučil účasť na turnaji v Stuttgarte, kde mala najlepšia slovenská singlistka nastúpiť do druhého kola.

 

"Ruka ma už menej bolí, ale ešte stále to nie je prispôsobené na to, aby som mohla chytiť raketu a hrať. Tento týždeň ma čaká rehabilitácia už bez dlahy, ale stále nemôžem začať hrať. Veľmi ma to mrzí, pretože som chcela skúsiť ten Stuttgart. Z takého nevinného pádu sa stali dva týždne bez hrania počas sezóny, keď som sa chcela pripravovať na antuku," smutne škontatovala Dominika Cibulková.

 

Môže vás zaujímať: FOTO Rana pre slovenský fedcupový tím, Dominika Cibulková sa zranila! Cez sviatky behala po lekároch

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies