Neuveriteľné VIDEO: Tehotná žena sa pomstila štvorročnému chlapčekovi!

NETKY.SK • 2 Máj 2018, 19:00 • 2 min
Neuveriteľné VIDEO: Tehotná žena sa pomstila štvorročnému chlapčekovi!

PEKING - Len ťažko uveriteľný incident sa odohral nedávno v meste Pao-ťi v čínskej provincii Šen-si. Do reštaurácie vbehol štvorročný chlapček a rozmával lamelovú clonu vo vchode. Tá zasiahla tehotnú ženu sediacu blízko, a tak vzápätí podrazila chlapčekovi nohy...

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry Reuters chlapček do podniku vbehol, aby rodičom zohnal paličky na jedenie. Keď prerazil lamelovú stenu vo vchode, kúsok závesu trafil tehotnú ženu sediacu pri vchode, píše server novinky.cz.

 

Ženu to očividne rozčúlilo, lebo  podľa záberov z bezpečnostnej kamery začala trénovať, ako chlapcovi podrazí nohy.  Keď chlapček veselo poskakoval z reštaurácie, úmyselne ho potkla.

 

Čínske média informovali, že chlapec trpí vrodenou srdcovou chorobou a po incidente ho previezli do nemocnice. Okrem pomliaždenín na hlave však bol našťastie v poriadku. Tehotná žena sa následne rodine na policajnej stanici ospravedlnila. Či čelí nejakému trestnému stíhaniu, nevedno.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies