Nestarnúca Beáta Dubasová prichádza s pohodovou novinkou Som

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 12:55 • 2 min
Nestarnúca Beáta Dubasová prichádza s pohodovou novinkou Som

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Beáta Dubasová prichádza s novou skladbou Som, ku ktorej nakrútila aj videoklip.

slovakia

left justify in out

Po dlhšom čase sa tak jej fanúšikovia dočkali ďalšej pohodovej skladby. Autorom textu je Rudo Rusiňák. "Poslal mi zopár textov a práve tento ma najviac zaujal. Je o pocite ženy v jej partnerskom vzťahu, kde je po spoločne prežitých rokoch už všetko jasné, známe a usadené. Napriek istote vo vzťahu žena cíti potrebu vyhnúť sa určitému stereotypu a túži po vzájomnejšom pochopení," uviedla pre médiá speváčka, ktorá na slovenskej hudobnej scéne úspešne pôsobí viac ako 30 rokov. Preslávila sa hitmi Vráť mi tie hviezdy, Za dverami mojej izby, Sme také, aké sme, Účesy, Maznáčik, Dievča z reklamy, Cháp ma či Ten príbeh je preč.
     

"Pesničku som si najskôr len tak brnkala na gitare a potom som ju prvýkrát zaspievala pred celou kapelou. S producentom Brunnom Oravcom sme sa rozhodli nahrať ju v jeho štúdiu aj s kapelou Panama. Ako hosťa sme si prizvali gitaristu Jimmiho Cimbalu," prezradila k novinke Som Beáta Dubasová, ktorá sa rozhodla k tejto skladbe nakrútiť aj videoklip. Na spoluprácu oslovila šikovných mladých ľudí z Cloned Monkeys Production. "Klip sme nakrúcali v Piešťanoch na rôznych miestach. Mali sme pripravené aj scény z ulice, no kvôli náhlej zmene počasia sme ich museli zrušiť. Na nálade nám to však vôbec neubralo, bola skvelá," poznamenala speváčka a poďakovala všetkým, ktorí spolupracovali na jej novom videoklipe. "Priala by som si, aby sme sa pri počúvaní tejto pesničky stretli na rovnakej pozitívnej vlne a nálade, tak ako my všetci, ktorí sme ju vytvorili," dodala na záver päťdesiatnička, ktorá v novom klipe na svoj vek rozhodne nevyzerá.

 

Posúdiť to môžu priaznivci Beáty Dubasovej:

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies