Ness KDC získalo nového klienta, v Košiciach vznikne 100 pracovných miest

NETKY.SK • 22 September 2015, 11:24 • 2 min
Ness KDC získalo nového klienta, v Košiciach vznikne 100 pracovných miest

KOŠICE - Ness Košice Development Center (KDC) podpísalo spoluprácu so spoločnosťou Masternaut, ktorá je európskym lídrom v oblasti a poskytovania riešení pre zefektívňovanie manažmentu vozových parkov firmám. Masternaut v súčasnosti zamestnáva 600 špecialistov a svoje služby poskytuje viac ako 10.000 zákazníkom.

slovakia

left justify in out

„Začiatok spolupráce s takým prestížnym klientom je dôkazom kvality našich služieb a najmä spokojnosti partnerov. V Košiciach vzniká ďalší perspektívny tím programátorov, ktorý sa postupne rozrastie na 50 zamestnancov," komentoval Marek Uhrín, generálny manažér Ness KDC, s tým, že košická spoločnosť má aktuálne otvorených viac ako 60 pracovných ponúk a v nasledujúcich týždňoch tento počet vzrastie na 100.

 

"Pri aktuálnom stave 385 zamestnancov tak do konca roka výrazne prekročíme métu 400. Berúc do úvahy tieto fakty, aktuálne trhové trendy i uznávaný kredit a know-how našich ľudí, môžem hrdo prehlásiť, že NESS KDC patrí k absolútnej špičke softvérového inžinierstva, a to nielen v regionálnom, ale celosvetovom ponímaní," dodal. Spoločnosť vyzdvihol aj košický primátor Richard Raši. Podľa neho patrí medzi dlhodobo etablovaných a rozvíjajúcich sa zamestnávateľov v Košiciach, ktorí významnou mierou prispievajú k jeho rozvoju a skvalitňovaniu života jeho obyvateľov.

 

NESS KDC je súčasťou korporácie NESS Software Engineering Services (SES), ktorá je jedným zo svetových lídrov v oblasti poskytovania služieb softvérového inžinierstva. Košický Ness aktuálne spolupracuje s desiatimi zahraničnými partnermi na inováciách a vývoji softvérových produktov. Programátori NESS KDC sú súčasťou tímov pracujúcich na projektoch nadnárodných spoločností, ktoré patria ku globálnym lídrom vo sférach ich pôsobenia. NESS KDC v tomto roku oslávilo desať rokov pôsobnosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies