Nepoučiteľná lekárka z Košíc: Znovu ordinovala poriadne opitá

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 11:36 • 2 min
Nepoučiteľná lekárka z Košíc: Znovu ordinovala poriadne opitá

KOŠICE – Košická lekárka, ktorá vlani ordinovala opitá, sa nepoučila, v stredu dopoludnia bola počas ordinačných hodín znovu poriadne pod parou.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatštyriročnej Helene B. dali v ordinácii všeobecného lekára pre dospelých v okrese Košice-okolie fúkať privolaní policajti. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, namerali jej 2,46 promile. Košičanku tak opäť obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Lekárka skončila v cele.

 

Koncom minuloročného novembra jej na policajnom oddelení namerali 2,38 promile. Ordinovala však s oveľa vyšším promile. Policajti vtedy dostali anonymné oznámenie pravdepodobne od pacientov a ihneď konali. V ambulancii vtedy doktorka odmietla dychovú aj krvnú skúšku a tak ju predviedli na výsluch. Tu neskôr svoje rozhodnutie zmenila a podrobila sa dychovej skúške. Zo znaleckého posudku vyplynulo, že keď ordinovala, mohla mať až 2,91 promile, čím mohla ohroziť život alebo zdravie ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies