Nepolepšiteľný Balotelli prišiel o vodičák

NETKY.SK • 7 September 2015, 13:35 • 2 min
Nepolepšiteľný Balotelli prišiel o vodičák

BRESCIA - Taliansky futbalista Mario Balotelli je skutočne nepolepšiteľný. Atramentová čerň na jeho zmluve o hosťovaní z FC Liverpool v AC Miláno ešte nestihla uschnúť a magnet na problémy pritiahol ďalší.

slovakia

left justify in out

Podľa Il Giornale di Brescia 25-ročnému útočníkovi zadržali vodičský preukaz, keď sa preháňal po ceste neďaleko rodného domu v Brescii nepovolenou rýchlosťou. Na svojom lamborghini sa rútil deväťdesiatkou namiesto povolenej päťdesiatky. V súlade s talianskymi predpismi mu odobrali vodičské oprávnenie, podľa polície sklopil uši. "Je mi ľúto, ale neuvedomil som si, že idem tak rýchlo," povedal vraj Balotelli.

 

Rodák zo sicílskeho Palerma má v zmluve s AC klauzulu o dobrom správaní, čiže sa dajú očakávať konzekvencie aj zo strany klubu. Vedenie "rossoneri" hráčovi zakázalo extravagantné účesy a obliekanie, má sa zdravo stravovať. Budú mu prísne kontrolovať aktivitu na sociálnych sieťach, nesmie fajčiť, navštevovať nočné kluby, požívať alkohol vo veľkých množstvách a musí chodiť načas na tréningy.

 

Balotelli v milánskom AC hrával už v rokoch 2012 - 2014 a v 54 stretnutiach strelil 30 gólov. Potom ho kúpil Liverpool za šestnásť miliónov libier, ale v jeho farbách odohral v minulom ročníku Premier League len šestnásť zápasov a skóroval iba raz. Dovedna nastúpil za "The Reds" na 28 duelov, v ktorých dal štyri góly. Predtým na Britských ostrovoch hájil znak Manchestru City. Balotelli je známy svojimi bizarnými príhodami, negatívne sa preslávil najmä počas svojho pôsobenia v Manchestri City, keď podpálil svoj dom po odpálení ohňostroja v kúpeľni. V Taliansku zahodil reportérovi mikrofón po jednom z interview, tiež ho prichytili fajčiť na záchode vo vlaku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies