Nemecký veterán Haas ráta s návratom v marci

NETKY.SK • 6 November 2014, 11:53 • 2 min
Nemecký veterán Haas ráta s návratom v marci

BERLÍN - Nemecký tenisový veterán Tommy Haas ráta s marcovým návratom do súťažného diania po liečbe ramena. Neuvažuje o konci kariéry.

slovakia

left justify in out

"Bolo by to po ôsmich mesiacoch rekonvalescencie, práve toľko mi lekári odporúčali. Cítim sa už oveľa lepšie a zrejme o niekoľko týždňov dostanem zelenú na opatrné opätovné trénovanie, ale vyžaduje si to trpezlivý prístup. Vopred je mi jasné, že chvíľu potrvá, kým sa dostanem tam, kde túžim byť," povedal pre Tennis Now 36-ročný niekdajší druhý muž svetového rebríčka Haas. 

 

Rodák z Hamburgu podstúpil v júni už štvrtú operáciu ruky. Momentálne figuruje na 76. priečke v hodnotení a vzhľadom na nečinnosť pôjde ešte nižšie, bude však môcť využiť tzv. chránený renking. 

 

Haas nemá konkrétne výkonnostné ciele na záver svojej aktívnej činnosti: "V prvom rade budem šťastný, ak o konci o mojej kariéry rozhodnú pocity a nie zdravotný stav." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies