Nemecká polícia hľadá dve čarodejnice, ktoré počas karnevalu strčili dievča do vriaceho kotla

NETKY.SK • 7 Február 2018, 13:28 • 2 min
Nemecká polícia hľadá dve čarodejnice, ktoré počas karnevalu strčili dievča do vriaceho kotla

EPPINGEN - Nevydarený kanadský žartík priviedol jedno dievča do nemocnice. Počas sprievodu, ktorý sa konal počas víkendu, dve osoby prezlečené za čarodejnice strčili okoloidúce dievča do kotla. Tá žiaľ skončila s vážnymi popáleninami v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Počas karnevalového sprievodu, ktorý sa konal na juhu Nemecka v jednom menšom mestečku, sa nevinný žartík dvoch účinkujúcich skončil nešťastne pre prizerajúce sa dievča. Dve osoby prezlečené za čarodejnice strčili do vriaceho kotla iba 18-ročné dievča. Mladá slečna sa prišla pozrieť na program, no vtedy ešte netušila ako sa tento deň skončí.

 

Čarodejnice v rámci zábavy a autentickosti schmatli dievča, ktoré sa k nim priblížilo a pridržali ju nad vriacim kotlom, pričom jedna z nich nadvihla veko na kotly. Čo bolo potom, nie je zatiaľ jasné. Ako informuje agentúra DPA, na základe výpovede očitého svedka, dievča mala nohy namočené vo vode po kolená. Iná zas vypovedá o tom, že vriaca voda vystrelila dievčaťu rovno do tváre.

 

Bez ohľadu na to, aké boli skutočné okolnosti incidentu, dievča bolo prevezené do najbližšej nemocnice. Vzhľadom k tomu, že osoby v maskách čarodejníc nechali dievča ležať na zemi a pokračovali v zábave, polícia po nich pátra pre ublíženie na zdraví z nedbanlivosti, ale aj z neposkytnutia prvej pomoci. Informoval o tom policajný hovorca Achim Küller. Zranená dievčina si v nemocnici poleží minimálne dva týždne.

 

Miestna radnica na svoju obranu uviedla, že účastníci karnevalového sprievodu prešli schvaľovacím procesom. V čase, kedy ho úrady kontrolovali,sa v kotly  žiadna voda nenachádzala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies