Nemecká nominácia bez Neuera, Kroosa a Müllera

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 16:37 • 2 min
Nemecká nominácia bez Neuera, Kroosa a Müllera

BERLÍN - Nemecká futbalová reprezentácia nenastúpi v najbližšom dvojzápase v najsilnejšom zložení.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majstri sveta si v prípravnom súboji s USA (10. júna v Kolíne) a v následnom dueli kvalifikácie EURO 2016 proti Gibraltáru (13. júna v portugalskom Fare) musia pomôcť bez krídelníkov Thomasa Müllera, Toniho Kroosa ako aj brankárskej jednotky Manuela Neuera. Všetkým chce tréner národného tímu Joachim Löw dopriať oddych po náročnej sezóne.

 

"Zaslúžia si túto prestávku, preto som ich nenominoval. Som presvedčený, že aj bez nich zvládneme tieto zápasy k našej spokojnosti," vyjadril sa Löw, ktorý plánuje vyskúšať debutanta - stredopoliara Borussie Mönchengladbach Patricka Herrmanna. V nemeckej nominácii figuruje 20 hráčov, trinásť z nich získalo na vlaňajších MS v Brazílii titul šampióna.

 

Nationalelf patrí v tabuľke D-skupiny druhá priečka za vedúcim Poľskom.

 

Nominácia nemeckej reprezentácie na zápasy s USA (prípravný, 10. júna v Kolíne) a Gibraltárom (kvalifikácia EURO 2016, 13. júna vo Fare):

brankári: Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover)

obrancovia: Jerome Boateng (Bayern Mníchov), Erik Durm (Borussia Dortmund), Jonas Hector (1. FC Kolín), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (CF Valencia), Sebastian Rudy (Hoffenheim), Antonio Rüdiger (VfB Stuttgart)

stredopoliari: Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Patrick Herrmann (Borussia Mönchengladbach), Sami Khedira (Real Madrid), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach/Bayer Leverkusen), Mesut Özil (Arsenal Londýn), Lukas Podolski (Inter Miláno), Andre Schürrle (VfL Wolfsburg), Bastian Schweinsteiger (Bayern Mníchov)

útočníci: Mario Götze (Bayern Mníchov), Max Kruse (Borussia Mönchengladbach/VfL Wolfsburg)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies