Neapol obnovil rokovania s Číňanmi o prestupe Hamšíka

NETKY.SK • 8 Február 2019, 12:48 • 2 min
Neapol obnovil rokovania s Číňanmi o prestupe Hamšíka

NEAPOL - Funkcionári talianskeho SSC Neapol a čínskeho klubu Ta-lien I-fang sa opäť pustili do rokovaní ohľadne prestupu slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka na Ďaleký východ. Referuje o tom web denníka Gazzetta dello Sport.

slovakia

left justify in out

 Spomenutý zdroj potvrdil, že 31-ročný Banskobystričan vo štvrtok netrénoval s neapolskými spoluhráčmi a nebude v nominácii na sobotňajší zápas Serie A vo Florencii.

 

Obe strany sa zatiaľ nedohodli na prestupe slovenskej legendy "partenopei", rozdielne sú najmä predstavy o spôsobe platby za transfer, ako aj forma kontraktu. Číňania údajne preferujú hosťovanie s opciou na prestup, čo sa Neapolčanom nepozdáva.

 

Podľa denníka Gazzetta dello Sport Taliani požadujú finančné záruky, na začiatok chcú 5 miliónov eur a ďalších 15 miliónov eur hneď po spečatení prestupu. Transakciu údajne pozdržali aj oslavy čínskeho nového roka v znamení prasaťa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies