NBS ide kupovať výpočtovú techniku za vyše 1,2 mil. eur

NETKY.SK • 28 Júl 2013, 11:01 • 2 min
NBS ide kupovať výpočtovú techniku za vyše 1,2 mil. eur

BRATISLAVA - Centrálna banka vyhlásila súťaž na dodávku počítačov, monitorov, pamäťových médií, softvéru a ďalšej techniky a príslušenstva. Dodávateľov bude vyberať cez elektronickú aukciu.

slovakia

left justify in out

Národná banka Slovenska chystá veľký nákup výpočtovej techniky. Momentálne hľadá totiž cez verejnú súťaž hľadá dodávateľa, ktorý jej dodá počítače, monitory, pamäťové médiá, softvér a ďalšiu techniku a príslušenstvo za vyše 1,2 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Najviac z toho plánuje investovať do nových počítačov a monitorov, spolu vyše 420 tis. eur.

Ako ďalej vyplýva z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania uverejneného v úradnom vestníku Európskej únie, centrálna banka s víťazom tendra uzavrie kontrakt na 42 mesiacov od zadania zákazky. Tender je rozdelený na desať častí podľa druhu obstarávanej techniky, či príslušenstva. Víťaz tejto súťaže pritom vzíde z elektronickej aukcie, ktorá sa uskutoční pre každú časť samostatne. Záujemcovia o účasť v nej sa môžu hlásiť do 9. septembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies