NBA: Zranený Durant verí, že sa stihne zotaviť do štartu play off

NETKY.SK • 1 Marec 2017, 16:54 • 2 min
NBA: Zranený Durant verí, že sa stihne zotaviť do štartu play off

Oakland - Hviezdny basketbalista Kevin Durant absolvoval v stredu vyšetrenia zraneného kolena a podľa lekárov existuje možnosť, že stihne začiatok play off NBA.

slovakia

left justify in out

Elitný krídelník lídra súťaže Golden State Warriors sa zranil v utorkovom zápase s Washingtonom a podľa prvých správ mu hrozil predčasný koniec sezóny. Proti Wizards stihol odohrať len 93 sekúnd, keď si po nešťastnom kontakte so spoluhráčom Zazom Pačuliom podvrtol ľavé koleno. Smolne tak ukončil sériu 562 zápasov v základnej časti, v ktorých nastrieľal najmenej desať bodov.

 

"Nie je to také hrozné ako to vyzerá. Verím, že play off stihnem," vyhlásil Durant. Najužitočnejší hráč súťaže (MVP) z roku 2014 a štvornásobný najlepší strelec celej sezóny bude chýbať Warriors minimálne šesť týždňov. Nadstavbová časť NBA sa začína 15. apríla.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies