NBA: V Los Angeles Lakers je značný pretlak, Bryant sa asi posunie na krídlo

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 10:59 • 2 min
NBA: V Los Angeles Lakers je značný pretlak, Bryant sa asi posunie na krídlo

LOS ANGELES - Berúc do úvahy solídnu minulosezónnu formu Jordana Clarksona, zisk dvojky draftu D'Angela Russella, angažovanie torontského Loua Williamsa a prítomnosť Jabariho Browna vznikol na rozohrávke basketbalových Los Angeles Lakers značný pretlak.

slovakia

left justify in out

Je otázne, kde tréner Byron Scott využije 36-ročnú ikonu klubu Kobeho Bryanta, vyučeného strieľajúceho rozohrávača - dvojku. "Kobe vyzvedal, ako sa vodí našim mladým. Vravím mu: 'Neveril by si, aký rýchly a atletický je Jordan Clarkson. Vyzerá fantasticky. A osobne si myslím, že z D'Angela Russella vyrastie hviezda. Keď má loptu v rukách, aj najzložitejšie veci vyzerajú jednoducho.' Potom sa ma Kobe opýtal, kto bude hrať na pozícii malého krídla. Pozrel som naňho a povedal mu: 'Ty'. On so stopercentným sebavedomím odvetil: 'Som toho schopný'," vyjadril sa pre Los Angeles Times dlhoročný atletický kouč mužstva Garry Vitti po rozhovore s päťnásobným víťazom NBA Bryantom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies