NBA: Odkedy má Curry novú toaletu, zlepšil si štatistiky

NETKY.SK • 10 December 2015, 11:21 • 2 min
NBA: Odkedy má Curry novú toaletu, zlepšil si štatistiky

ORINDA - Z čoho má obrovskú radosť úradujúci najužitočnejší basketbalista NBA? Z novej toalety. Málo uveriteľné, ale vyzerá to byť skutočne tak. Všetko spustil nevinný "tweet" na sociálnej sieti, kde si Stephen Curry pochvaľoval moderné splachovacie zariadenie.

slovakia

left justify in out

"Je automatické a spravilo mi obrovskú radosť. Bol som v Minnesote, keď mi moja žena Ayesha zavolala túto novinku v našom dome. Na ďalší deň som dal 46 bodov. Stavím sa, že ak by som spravil prípadovú štúdiu, videli by ste rozdiel," citovala ESPN najlepšieho strelca súťaže.

 

Podľa NBC Sports, ktorý sa na to podujal, naozaj nejde o nijaké taľafatky. Kým so starou toaletou mal 27-ročný rozohrávač Golden State Warriors priemer 32 bodov na zápas, 52-percentnú úspešnosť streľby a 45-percentné trojky, s novou je to skutočne lepšie: 33 bodov, 54 % z hry a 48 % za tri body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies